Sol

I dag är det en paradis dag, helt underbar med en massa sol. Man blir på så gott humör, helt underbart. Ska lägga upp bilder snart lovar.

Hur kan man ha så lite och så mycket att tänka på samtidigt?

I dag är det en sådan dag då man känner sig lite ensam. Johanna är ledig och åkte på fest i byn igår. Själv så jobbade man. Brukar inte vara en sådan typ som lever för att festa men just nu låter det mycket trevligt. Tanken på att jag ska jobba ensam i min grotta ikväll känns lite tråkigt, men så är det ibland. 

För att kompa för förlorad fest tog jag och Alvaro, Örjan ett glas skumpa efter jobb och njöt av den fina solen. Av någon konsktig anledning så vädret alltid finast efter stängning så kunderna/tursiterna/boskapet/ missar det. Ja, alla utom de som satt upp sitt tält utan för  kontoret så när Andreas tittar upp ser rakt in i deras tält. Privacy vad är det för något? 

 Kände mig ganska påverkad av det lilla, måste vara för att jag inte ätit ordentligt eller sovit mer än 5 timmar per dygn de senaste dagarna. Det är fantastiskt hur länge man klarar sig utan ordentlig sömn. Jag kan inte somna efter jobb på en timme, ett problem jag aldrig hade förra året. Så igår blev det en kort promenad och sen tv skräp på datorn.


Väntar ivrigt på att Johanna ska komma hem så jag får höra allt som hänt igår... Pratade lite med Spaniorerna under lunchen, då de diskuterade House. Tydligen är den en av de serier som är bäst på dubbad på spanska, bätte än orginalet. Så Pau har lovat att jag ska få se och raport följer...


Johanna borde ha kommit med två transporten så nu ska jag se om hon har kommit, annars ska jag försöka ringa Helle som messade tidigare idag. Det är sjuk att ett sms från henne ger mig hemlängtant till Oslo.Tycker Oslo univeristet kan skaffa min utbildning så kan jag studera där. Uppsala i all ära, har aldrig varit där men Oslo är min stad. Jag bara vet att jag kommer bo där efter studierna.

Förlåt med detta låter nu mera mer som en dagbok snarare än blogg som mobbar turister, men jag blir snart mitt vanliga glada själv och då kommer historierna i full fart. De finns här, tro mig, boskapen fortsätter aldrig att förvåna mig. Men bara inte idag.


Nordkapp

Har typ haft all och ingentid att uppdatera bloggen, men med risk för att detta blogginlägget blir mer som dagbok. Jag har hunnit åka hem från oslo, vara hemma i tio dagar och hunnit flyga till Nordkapp. Nu bor jag här på nordkapp och jobbar som en dåre, här drabbas man av pengasjukan och på kvällen sitter man efter jobb och jämför sina excell kalkyler som om det skulle vara det roligaste i världen. Vilket det är i och för sig, när man inser att man tjänar bättre än folk med 4 års univeristets studier. Fan vad jag älskar detta landet!


Men jag saknar Oslo så mycket. Och samtidigt trivs jag så bra här uppe. Dessutom längtar jag till September och studierna. Jag är ett virre varv av känslor och förhoppningar.  De som fattas är en sommarflirt. Men tyvärr är det ganska limited supply här uppe. Det finns plötsligt en ny standard, om man är snygg enligt honningsvågs skalan så är man inte det hemma.


gud som jag svamlar idag. Har typ sovit 4 timmar varje dag denna veckan.

Jobbar i min bar med Sanna och Örjan, gud så kul jag har på jobbet. De är jättetrevliga och på någotsätt har grottan blivit mitt hem. Kunderna är oftas trevliga och gillar att ge dricks, men ibland blir de gnälliga, som typ fransmän och italienare.


I förrgår sålde jag en champange för 1300. Det är lite skakigt att öppna men samtidigt jävligt häftigt.


Kort och gott, livet leker och vi väntar på att det ska komma nytt blod så vi kan få mer att skvalldra om klockan 4 på morgonen efter jobb.


RSS 2.0