Vilken dag det blev igår.

Hehehe, att ta med sig så många knallgula ballonger så att man skulle kunna använda dem som flygtransport på en överfull trikk var ingen höjdare men annars var det ganska kul att dela ut flyers. Och så lyckat det blev, vi delade ut ca 600 flyers (av min design), godis och massa ballonger på ca 2 timmar!

Sen gick vi och åt en riktigt god mat på Hells Kitchen, gå dit om du är i Oslo, inte så dyrt ca 120 NOK för en riktigt god pizza. Och för att göra det ännu roligare, dök min kära kusin Klas upp på besök. Jag hade inte sett honom sedan julas så det var på tiden. Vi gick  en lång tur genom Oslo och jag fick visat allt från det nya fina Operahuset, slottet och akers brygga. Varmt och vindstilla, något man uppskattar om man kommer från Malmö. Oslo visade sig absolut på sin bästa sida.


Men nu har jag så ont i mina fötter. Hade inte planerat att gå så mycket igår så nu har jag en massa blåsor, men det är sådant man får ta. Ska snart lägga upp bilder på Operan. Den är så fin och det är otroligt fint att bara stå där på taket och njuta. Har du inte tagit ett par dagar i Oslo på det senaste rekomenderar jag det varmt. Det är en fantastisk vår och sommar stad. Jag ska bara byta skor och sedan ger jag dig gärna turen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0